Lagt i handlekurven "Du må godta betingelsene for å gå til kassen."

PERSONVERN

Undlien Design benytter teknologi for å måle bruk, forbedre innholdet og gi deg som har meldt seg på nyhetsbrev, god informasjon.

På denne siden forklarer vi hvilke opplysninger vi samler om deg. Dataene vi henter inn er godt beskyttet. Vi selger ikke og kommer ikke til å selge disse videre. Ved å samle inn data om deg kan vi levere den tjenesten du har bestilt.

Denne personvernspolicyen beskriver hvordan dine personlige opplysninger samles, brukes og deles når du besøker eller kjøper fra Undliendesign.com ("Nettstedet").

 

HENTING AV PERSONLIG INFORMASJON

Når du besøker nettstedet, henter vi automatisk informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet henter vi i tillegg inn opplysninger om de enkelte nettsidene eller produktene du ser, hvilke nettsteder eller søkeord du brukte som ledet til nettsiden, og informasjon om hvordan du bruker nettstedet. Vi kaller til denne automatisk innsamlede informasjonen for "Enhetsinformasjon".

Vi samler Enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:  Innformasjonskapsler, "Cookies" er datafiler som er plassert på enheten eller datamaskinen, og inkluderer ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler, og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.

- "Loggfiler" -sporhandlinger som skjer på nettstedet, og samler inn data, inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisning / utgangssider og dato / klokkeslett.

- "Web beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

I tillegg samler vi inn enkelte opplysninger fra deg som navn, faktureringsadresse, fraktadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnummer, e-postadresse og telefonnummer når du foretar et kjøp eller forsøk på å kjøpe gjennom nettstedet). Vi kaller denne informasjonen "Bestillingsinformasjon". Når vi videre her omtaler "Personlig informasjon" i disse personvernreglene, mener vi både Enhetsinformasjon og Bestillingsinformasjon.

 

HVORDAN BRUKER VI DINE PERSONOPPLYSNINGER?

Vi bruker ordreinformasjonen som vi samler inn for å oppfylle bestillinger som er lagt gjennom nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjon, ordre for frakt og fakturaer og / eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til:

- Å kommunisere med deg,

- Skille ut bestillinger med potensiell risiko for svindel,

- Når vi i henhold til de tillatelsene du har gitt oss, sender ut informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester.

 

Vi bruker opplysninger om din enhet til hjelp for å skille ut mulige forsøk på svindel (spesielt din IP-adresse) og generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan våre kunder blar og interagerer med Nettstedet, og å vurdere måloppnåelse på våre markedsførings- og reklamekampanjer).

 

DELING AV DIN PERSONLIGE INFORMASJON

Vi deler dine personlige opplysninger med tredjepart for å behandle dine personlige opplysninger, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Shopify som plattform for nettbutikken vår - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker dine personlige opplysninger her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics til å hjelpe oss med å forstå hvordan våre kunder bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker dine personlige opplysninger her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Vi kan også dele dine personlige opplysninger for å overholde gjeldende lover og forskrifter, svare på legale forespørsler om informasjon vi mottar, og ellers beskytte våre rettigheter.  

 

GOD MARKEDSFØRING

Som beskrevet ovenfor bruker vi dine personlige opplysninger til å gi deg målrettede annonser eller markedsføringskommunikasjon som vi mener kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du besøke nettverksannonseringsinitiativets ("NAI") oversiktlige side på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work. Du kan velge bort målrettet annonsering ved å bruke linkene under:

- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous

- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

- Instagram: https://help.instagram.com/196883487377501

- Pinterest: https://help.pinterest.com/no/articles/edit-your-settings#

Web I tillegg kan du melde deg av noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliances utvalgt portal på http://optout.aboutads.info/.  

 

IKKE SPOR

Vær oppmerksom på at vi ikke endrer vårt nettsteds datainnsamling og praksis når vi ser "IKKE SPOR" signaler fra din nettleser.

 

DINE RETTIGHETER

Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til all personlig informasjon vi har samlet om deg, og å be om at din personlige informasjon blir endret, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker dette, vennligst kontakt oss på kontaktinformasjonen nederst. Vår intensjon med å behandle og oppbevare opplysningene dine, er å oppfylle de avtaler vi måtte ha med deg (for eksempel hvis du bestiller gjennom nettstedet) eller på annen måte for å fremme våre legitime forretningsinteresser som beskrevet over. Vær også oppmerksom på at informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.  

 

DATAOPPBEVARING

Når du bestiller gjennom nettstedet, lagrer vi bestillingsinformasjonen med mindre du ber oss om å slette denne informasjonen.  

 

ENDRINGER

Vi vil oppdatere våre personvernreglene i tråd med lovverket.  

 

MINDREÅRIGE

Nettstedet er ikke til bruk for personer under 18 år.  

 

KONTAKT OSS

For mer informasjon om vår personvernspolicy, kan du kontakte oss på e-post til post@undlien.design eller postadresse du finner i bunnteksten.

 

Opphavsrett: Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører Undlien design.  For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Eventuelle brudd på opphavsretten vil forfølges.

NYHETSBREV

Meld deg på nyhetsbrev her og vi vil en gang i blant sende deg informasjon om våre nye design, tips fra smykkeverdenen og små blogposter.
Ingen spam, -vi lover!