Lagt i handlekurven "Du må godta betingelsene for å gå til kassen."

OSLO TREASURE, Norwegian jewelry show

januar 31, 2016

OSLO TREASURE, Norwegian jewelry show

 

 

OSLO TREASURE arrangeres 12. februar ved The Thief på Aker brygge og jeg deltar med Undlien design som en av åtte smykkedesignere.

Konseptet blir litt anderledes enn en vanlig motevisning, det skal ikke være et tradisjonelt catwalkshow, men en salongvisning hvor man kommer tett på modellene og de objektene som vises.

Klær og smykker hører naturlig sammen. På motevisninger velges det smykker ut fra klærne. Her gjøres det motsatt, man velger klær som står til de smykkene som blir vist.

Den første utgaven av Oslo Treasure består av en pressevisning, en bransjevisning og en bransjefest. Neste gang er det planlagt å utvide med en Oslo Treasure Expo, hvor designerne viser sine smykker til publikum tillegg.

OSLO TREASURE har et solid team bak seg med Linda Wickmann som stylist og Marianne Haugli som koreograf. Mildh Press står for invitasjoner, påmelding og gjestelister.

Showet går under Oslo Runway, moteuka, og har koordinert arrangementene for å unngå kollisjoner men samtidig oppnå synergieffektene.

 

Sommerfugler i magen!
Leave a comment

Comments will be approved before showing up.

NYHETSBREV

Meld deg på nyhetsbrev her og vi vil en gang i blant sende deg informasjon om våre nye design, tips fra smykkeverdenen og små blogposter.
Ingen spam, -vi lover!