Lagt i handlekurven "Du må godta betingelsene for å gå til kassen."

Tidløs enkelhet

september 14, 2015

Tidløs enkelhet

Å designe og utforme smykker er to sider av samme sak, en konsentrert lek med form og tekstur. Små endringer i overflate kan gi smykket nye og uventede uttrykk, tillegg av ubetydelige detaljer kan endre det fullstendig. Å jobbe fram et vakkert og funksjonelt smykke gir dyp tilfredsstillelse og glede.

Å jobbe med metaller er å endre noe som i utgangspunktet er uforanderlig. Å forstå strukturen og de iboende mulighetene for transformasjon er en kilde til dyp fascinasjon. I metallet ligger styrke som skal temmes til presise uttrykk, et beskjedent stykke sølv skal forvandles til bærbar estetikk. Til tider forbauses du av metallets vilje til noe annet og føyer deg. Tross alle gode krefter nekter det å lystre og tar andre og vakrere former.

Bak et godt smykke ligger det et stykke ingeniørkunst. Konstruksjonsprosessen er preget av høy presisjon der vinkel, avstand og moment beregnes. Bak enkel eleganse ligger nitidighet og kompetanse.

Smykker skal være vakre å se på og behagelige å bære. De skal holde seg godt og kunne leve flere liv.

Mine smykker strever mot tidløs enkelhet, mot kontraster og samspill, overraskelse og lek.

Mine smykker leter etter eiere som kan glede seg over form og funksjon i utsøkte og nøye utvalgte materialer.

Mine smykker vil gjerne bæres av eiere som verdsetter håndlaget kunst utført med gamle, robuste håndverkstradisjoner.

 
Leave a comment

Comments will be approved before showing up.

NYHETSBREV

Meld deg på nyhetsbrev her og vi vil en gang i blant sende deg informasjon om våre nye design, tips fra smykkeverdenen og små blogposter.
Ingen spam, -vi lover!